Magyar Péter: mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc gyáva ahhoz, hogy az ország nyilvánossága előtt élő vitában vitassuk meg a hazánk sorsát

Magyar Péter korábban Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet hívta ki nyilvános vitára, legújabb posztja alapján az erre válaszul a Fidesz és a DK részéről is felajánlott EP-listavezetőkkel, Deutsch Tamással és Dobrev Klárával is hajlandó leülni a köztévé élő adásában, hogy megvitassák az ország sorsát.

"Tudomásul veszem, hogy mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc gyáva ahhoz, hogy az ország nyilvánossága előtt élő vitában vitassuk meg a hazánk sorsát. Tudomásul veszem, hogy nem akarnak számot adni arról, hogy miként tették Magyarországot 20 év alatt az Unió legkorruptabb és második legszegényebb országává. Tudomásul veszem, hogy egyikük se mer beszélni az egészségügy és az oktatás siralmas állapotáról és az ország előtt tornyosuló valódi problémák tömkelegéről." - írta bejegyzésében Magyar Péter.

Hozzátette: továbbra is elvárja, hogy Orbán Viktor kérjen bocsánatot a bicskei áldozatoktól az ország nyilvánossága előtt. "Egyben jelzem, hogy a két gyáva “államférfi” menekülésétől függetlenül bármikor kész vagyok a TISZA Párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásában megvitatni a fenti kérdéseket." - írta Magyar Péter. (Fotó: Magyar Péter / Facebook)